Familierestaurant
 

Welkom Bij Ons  


Bestellen voor afhalen
Openingstijden
Kerstdiner


Tijdens de Kerstvakantie is er een ware schaatsbaan binnen in ons restaurant! Dus neem je schaatsen mee! Heb je die niet? Wij hebben schaatsen in diverse maten! Tijdens de Kerstvakantie hanteren wij een gewijzigde lunch- en borrelkaart met allerlei lekkere Hollandse lekkernijen. De dinerkaart blijft hetzelfde. 

Wilt u op 2e Kerstdag BIJ ONS komen eten? Reserveer dan snel hier een tafel, want vol=vol! BIJ ONS is een gezellig, betaalbaar en kindvriendelijk familierestaurant in Ede.

BIJ ONS kunt u terecht voor een drankje, lunch of diner. Dit kan in ons gezellige bruine restaurant of met mooi weer op ons terras met uitzicht op de buitenzwembaden. Zowel vanuit het restaurant als vanaf het terras kunnen de kinderen GRATIS in de binnenspeeltuin terecht.

BIJ ONS is gelegen op Recreatiepark 't Gelloo in Ede. Ook als u niet op het park verblijft bent u BIJ ONS van harte welkom! Onder het genot van een kopje koffie lekker bij kletsen terwijl de kids spelen in de binnenspeeltuin. Dat is toch genieten!